03 d’abril 2013

SETMANA SANTA PER ETAPES: VOLCAT I VOLTA INTERNACIONAL PER PARELLES A EIVISSA AMB BTT (29,30 i 31 de març)

Aprofitant les vacances de setmana santa, diferents corredors del MC Segre es van desplaçar a diferents punts per tal de disputar diferents proves.

Per una banda, a la Catalunya central, es celebrava la prestigiosa VOLCAT, una prova per etapes, on els corredors han de recórrer el primer dia 60km, el segon 75km i el tercer 36km en el menor temps possible, en uns circuits durs però de bellesa incomparable, amb participants vinguts de tots els llocs.

Els corredors assistents a la prova del MC Segre i els seus resultats després de les tres etapes van ser:

Albart Balagué: 13è màster 30
Antonio Moreno: 39è màster 30
Evaristo Ortiz (Mariano): 41è màster 30
Jordi Pujol: 79è màster 30
Miquel Llaudet: 7è màster 40
Josep Tugues: 23è màster 40

D'aquesta manera es classificaven en 10a posició per equips.

Per altra banda, a la illa d'Eivissa tenia lloc la 13ª edició de la VOLTA INTERNACIONAL A EIVISSA PER PARELLES, on el corredor de l'equip MC Segre, Enric Martorell, va formar parella amb el corredor de Massi, Xavier Carnicer. En aquesta prova s'havien de recórrer també tres etapes, una primera de 60km, una segona de 80km i una tercera de 35km, rodejant gairebé la totalitat de la illa d'Eivissa, amb una participació de 680 corredors (340 parelles).

La parella formada per Enric Martorell i Xavi Carnicer, després de realitzar unes bones 3 etapes, van aconseguir finalitzar en una bona 6ª posició de la general.