21 d’abril 2013

COPA CATALANA A LLINARS DEL VALLÉS

Aquest 20 i 21 d'abril s'ha celebrat la 2a prova puntuable per la Copa Catalana Internacional d'aquest 2013 a la població de Llinars del Vallés.

Per l'ocasió, s'ha marcat un circuit espectacular, amb constants puja i baixa per zones boscoses, amb gran part del recorregut format per senderó ràpid i tècnic.

En aquesta segona prova, es presentava una gran novetat per l'equip MC Segre, amb la col·laboració per part de BENIMOTO, aportant mecànic per qualsevol incidència que pugui sorgir durant el cap de setmana... així que des d'aquí es vol agrair aquesta gran col·laboració!!!

El dissabte 20, es celebrava la Contra Rellotge Individual, en un circuit de 3,6km on els corredors han de realitzar un per un el seu millor temps.

Els corredors del MC Segre van aconseguir molts bons resultats en aquesta segona prova, acabant de la següent manera:

Acabant així 3ers per equips!!!

El diumenge 21, tenia lloc la prova de rally, en un circuit de 8km on els corredors havien de fer varies voltes segons categoria. Els resultats per els corredors del MC Segre van ser els següents: