05 de maig 2013

COPA CATALANA VALL DEL LORD (4 i 5 de maig del 2013)

Aquest passat dissabte i diumenge 4 i 5 de maig va tenir lloc una altra prova de la Copa Catalana 2013 a la localitat de St. Llorenç de Morunys, situada en un entorn perfecte per la pràctica de la BTT, a la Vall del Lord.

El dissabte tenia lloc la CRI, en un circuit d'uns 3,5km on el protagonista va ser la pluja, ja que va acompanyar a tots els corredors durant tota la tarda que es disputava la prova. Això va fer que el circuit que per si sol ja és prou tècnic, agafés un nivell de dificultat encara major.

Els corredors del MC Segre van desafiar les condicions meteorològiques i van realitzar la CRI tots ells obtenint uns molt bons resultats i el millor de tot, sense prendre mal. Els resultats per els corredors de l'equip van ser els següents, amb algun que altre podi inclòs:

Acabant així 5ens per equips!!!

El diumenge tenia lloc la prova de rally, en un circuit on la primera part coincidia amb el de la CRI i una segona part diferent, però no per això menys tècnica. Al final el circuit tenia una longitud de corda d'uns 7km, amb pujades molt dures i amb baixades relliscoses, amb rocs i arrels que encara ho feien més dificultós.
Els corredors del MC Segre, van realitzar també tots una molt bona cursa, obtenint els següents resultats: