30 de desembre 2009

Primera activitat de l'equip Bassella-M C Segre-Conor en 2010-Concentració a la Casa Rural Casó Nou de Baronia de Rialb

Un cop hagi finalitzat l'any 2009 la nova temporada de l'equip Bassella-MC Segre-Conor començarà a rutllar. Tot i que els corredors ja estan entrenant de valent, les activitats com a equip no començaran fins el cap de setmana del 30-31 de gener de 2010.

Amb la finalitat d'enfortir encara més el bon ambient dins l'equip, provar a fons les noves màquines i estrenar la roba de competició, ens disposarem a passar un cap de setmana de BTT, tots plegats, gràcies a que la família Tugues-Marsol que ens cedeix l'ús de la Casa Rural "Casó Nou" de La Baronia de Rialb en aquelles dates. No cal dir que tant la casa com l'entorn són un paradís per a la pràctica del nostre esport. Podeu veure més detalls al seu facebook http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=100000561504285 o bé a la seva web http://www:casonou.com/.

També hi ha moltes possibilitats que gaudim del millor guia de BTT de la zona, el Mariano de Balaguer, la qual cosa implica gran nivell en els recorreguts.De totes formes aquí van un parell d'imatges de la casa i la zona.1 comentari: