09 de desembre 2009

Novetats 2010

Després del final de les competicions, ha arribat l'hora d'iniciar la temporada 2010. De cara a l'any vinent l'equip seguirà donant guerra en les competicions nacionals i autonòmiques però amb alguns canvis a falta de confirmació "oficial" ja que dissabte, ben entaulats corredors i directius, acabarem de perfilar l'equip. Les novetats segures són que el Xavier Domènech ens deixa per anar a un equip Tarragoní de carretera i que correrà amb nosaltres la lleidatana Mercè Petit que ens reforçarà de cara a les classificacions per equips, a part de la confiança que dipositem en ella per les classificacions individuals. Si voleu seguir la seva trajectòria ho podeu fer a http://mercepetit.blogspot.com/.
També hem incorporat un corredor cadet, el Joan Regada d'Oliana, que prové de la pedrera ja que ha corregut amb nosaltres dos anys en categoria infantil i que disputarà les proves de copa catalana dins de l'estructura del Bassella-MC Segre-Conor.
Per tant l'organigrama de 2010 és el següent:
Director tècnic: David Berral.
Equip sènior: Mercè Petit, Albert Aubet, Óscar Berral, Josep Mª Puigpinós, Joan Regada
Equip Infantil: Marc Azlor
Equip DH: Pau Boix, David Boix, Ruben Esteve.
Per finalitzar desitjar molta sort al Xavier Domènech en aquesta nova etapa que inicia en el ciclisme de carretera.

2 comentaris:

  1. ei cracks del motoclub segre!! sóc el xavier! no res gràcies per tot el que heu fet per mi,smpre sereu el meu 1r equip de veritat i ara a probar amb la carretera.. aver que tal, ens veiem disabte!!!!!!!! salut i gas, i segur qu este any sira un any replet d'èxits per al bassella mc segre, i que us continuaré seguint pel blog com l'he mirat cada semana desde que es va fer, pareix que m'estic enrollan... jajajaja ens veiem disabte!!!!!

    ResponElimina
  2. ei mc segre's!! que tal tot? aquest any estic segur que serà un gran any per a l'equip, gràcies per desitjar-me sort PROBAREM LA CARRETERA jajaja ens veiem disabte!! sempre serà el mew primer equip de competició!!!! el qual m'ha ensenyat anar a competir! moltes gràcies MOTO CLUB SEGRE

    ResponElimina