16 de setembre 2013

CASTELLOLÍ, COPA CATALANA. 14-9-13

Aquest passat dissabte 14 de setembre, Castellolí aplegava la penúltima prova de la copa Catalana 2013, on l'equip MC SEGRE juntament amb l'assistència mecànica gràcies a BENIMOTO, van ser-hi presents

. L'organització va preparar un circuit molt complert, amb trams tècnics de baixada, trams ràpids i trams molt físics, amb dures pujades, on cada corredor havia de donar el màxim de si mateix en tot moment.

Els corredors del MC Segre, van realitzant una bona cursa en totes les categories, especialment en fèmina cadet amb Sara Vellido i en màster 40 amb Duch i Llaudet, tot i que s'ha de felicitar a tot l'equip per el bon treball fet!!

Acabant així 3ers per equips!!

D'aquesta manera, ja només queda una última prova de la Copa Catalana d'aquest 2013, on es decidiran les classificacions generals finals del campionat. Aquesta última prova es realitzarà el proper dia 28 de setembre a la muntanya màgica de Montjuïc. Els corredors del MC Segre hi seràn presents, i tu??!!