15 de novembre 2012

EL MC SEGRE-CONOR TAMBÉ AL CICLOCROSS


Amb l'arribada de l'hivern i la finalització de la temporada de btt, començava la nova temporada de ciclocross, una modalitat encara una mica desconeguda per alguns al nostre país, però que poc a poc va agafant força.

El corredor del moto club Segre - Conor, Jordi Martorell, ha participat a les 4 proves de la modalitat disputades fins a data d'avui obtenint uns molts bons resultats en totes elles, cosa que el col·loca en 1ª posició de la Copa Catalana de Ciclocross. Les 4 proves disputades i els resultats en cada una d'elles són les següents:

- Girona (27-10-12): bon circuit de ciclocross a la perifèria de la ciutat de Girona, amb molts trams de gespa i un tram d'escales, tot això acompanyat del fang de les pluges caigudes durant la nit anterior. En Jordi va aconseguir acabar en 3ª posició màster, acompanyant al podi a Gustavo Dacosta (2on) i Tomas Misser (1er)

- St. Joan Despí (4-11-12): en aquest prova, el circuit amb poques diferències respecte a anys anteriors, amb molts trams força revirats i també amb molt de fang, sota una molt bona organització. En Jordi, en aquesta prova va aconseguir acabar en 1ª posició de la categoria, i en aquest cas al podi el van acompanyar en Marc Clapés (2on) i Jordi Ruiz (3er). D'aquesta manera, en Jordi es ficava líder de la copa!!
- Lleida (10-11-12): tradicional circuit al turó Gardeny, el que esperava als corredors, ja que la prova de Lleida ja fa anys que es celebra, aquest presentava la típica zona de bosc, amb pujades i baixades i el llarg tram d'escales, tot això combinat amb alguna zona d'asfalt. En Jordi en aquesta ocasió va finalitzar en 2ª posició, superat per Tomàs Misser (1er) i per davant de Marc Clapés (3er).

- Lleida (11-11-12): nou circuit a la zona del Decathlon de Lleida, un circuit molt menys tècnic, amb zones més ràpides, amb un tram d'escales artificials (metàl·liques) i amb zones per dins els camps de fruiters. En Jordi va finalitzar en 3ª posició màster, per darrere de Tomás Misser (1er) i Marc Clapés (2on).


Així doncs, després d'aquestes 4 proves, en Jordi va en 1ª posició de la general tot i que encara queda molt campionat per davant.

I recordeu, properament tindrem disponible la nova roba de l'equip MC Segre Basella - Conor per a tots els que vulguin vestir els colors de l'equip, a un preu de 75€ el conjunt (maillot + culot). Properament fotos!!! per a més informació i comandes, cal ficar-se amb contacte amb mcsegrebtt@hotmail.es especificant la talla.

Tenim les últimes unitats de les bicis d'aquest any 2012 a la venda a un preu d'escàndol!!!! unes bicis equipades al 100% amb material de competició, full XTR, quadre de carboni, llantes slr, forquilla sid xx... en perfecte estat!!!





per a més informació cal ficar-se també amb contacte amb mcsegrebtt@hotmail.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada