25 d’abril 2011

VOLCAT ARA LLEIDA.

Durant aquests dies de setmana Santa, quatre corredors del BASSELLA MC SEGRE CONOR, han participat en la carrera per etapes de la VOLCAT ARA LLEIDA i a més a més assolint uns molts bons resultats.
Han realitzat un total de 200 km i 5000 m de desnivell positiu repartits en tres etapes. Tot i l'adversa climatologia del segon dia es va poder completar tota la VOLCAT.

1a etapa: SOLSONA - GUISSONA 63 Kms, 1450 m +.
El recorregut es presentava amb una forta pujada al principi i després venia bastant de desnivell negatiu amb alguna que altra pujada trencacames. Enguany el recorregut presentava alguna variació, incorporant una trialera que arribava a Sanahüja. La climatologia va respectar força el dia tot i que la pluja va fer acte de presència al final de la etapa arribant a Guissona.
Els nostres pilots Mercè Petit (fèmines èlit) i Miquel Llaudet (màster-40) van assolir la 3a posició en el podi en cada categoria respectiva.
Resultats:
22è BERRAL,Oscar ELITE SEGRE. SC MOTO CLUB 02:51:20
20è PERERA, JOAN M. MA-30 SEGRE. SC MOTO CLUB 03:00:45
3r LLAUDET,MIQUEL VE-40 SEGRE. SC MOTO CLUB 02:56:00
3a PETIT,Merce F-ELI SEGRE. SC MOTO CLUB 03:14:47

2a etapa: COLL DE NARGÓ - TREMP, 70 kms, 1800 m +.
La pluja, des de primera hora del matí, va endurir la etapa tot i que l'organització va decidir escurçar-la treient els primers 12 kms. Va ser un matí duríssim, amb una llarg port que arribava a la Creu de Ferri, es passava per Abella de Conca, Basturs, Orcau....Tremp on tots els nostres corredors van assolir uns bons resultats pujant al podi en fèmines, 2a Mercè Petit, i Miquel Llaudet també en segon lloc.

Resultats:
27è BERRAL,Oscar ELITE SEGRE. SC MOTO CLUB 03:20:21
11è PERERA,JOAN M. MA-30 SEGRE. SC MOTO CLUB 03:20:59
2n LLAUDET,MIQUEL VE-40 SEGRE. SC MOTO CLUB 03:25:32
2a PETIT,Merce F-ELI SEGRE. SC MOTO CLUB 03:39:56

3a etapa: TREMP - ÀGER, 57 kms, 1702 m +.
L'última etapa presentava menys quilometres però molt desnivell positiu arribant en el punt més alt a St Alís. Els nostres ciclistes van treure totes les seves forces per acabar en molt bona posició.
Resultats:
14è 34 BERRAL,Oscar ELITE SEGRE. SC MOTO CLUB 03:08:14
15è 39 PERERA,JOAN M. MA-30 SEGRE. SC MOTO CLUB 03:21:06
40 LLAUDET,MIQUEL VE-40 SEGRE. SC MOTO CLUB 03:33:57
2a 188 PETIT,Merce F-ELI SEGRE. SC MOTO CLUB 03:47:12

Per tant, a la classificació final el nostre equip ha aconseguit molts bons resultats destacant sobretot els 2 podis, un 3r lloc en màster 40 pel Miquel Llaudet i una 2a posició per Mercè Petit.