07 de gener 2009

Domènech sots-campió de Catalunya de ciclocross en categoria junior

Enhorabona al Xavi Domenech pel seu sots-campionat de Catalunya de ciclocross. Durant la cursa va haber de lluitar a tope ja que va sofrir una avaria en la tija del seient que el va fer retrassar diverses posicions. Després del canvi de bicicleta remuntada i podi. També l'hem de felicitar per la seva convocatòria amb la selecció catalana per les proves de la Copa d'Espanya i Campionat d'Espanya de Ciclocross. En primícia unes fotos (cortesia de Bicicat.com) del "nen" de l'equip amb el maillot clàssic del Moto Club Segre, a l'espera de la nova equipació d'aquesta temporada 2009 que s'està preparant als tallers de Best a Igualada.