06 de juny 2011

XAVIER JOVÉ guanya a LLIÇA D'AMUNT CCI

Aquest cap de setmana, el nostre pilot Xavier Jové guanyava la quarta carrera de copa catalana a LLiçà d'Amunt en la categoria junior. El circuit es presentava molt revirat, per dins del bosc, amb constants canvis de ritme i a més a més degut a les pluges caigudes del cap de setmana en dificultava la conducció pel fang. El pujar i baixar de la bici era constant ja que les rodes patinaven molt i això va afavorir molt al nostre corredor demostrant la seva rapidesa, la seva força i les seves habilitats tècniques.
El temps en el qual va realitzar 3 voltes va ser de 1h 16'56''.
Felicitats XAVI!!
Pel que fa a la resta de corredors, només hi va poder participar en Miquel Llaudet obtenint un temps de 1h 27' i una 6a posició en la seva categoria master-40.
La corredora Mercè Petit va patir una luxació d'espatlla el dia abans fent el reconeixement del circuit i els altres pilots per motius laborals no hi van poder participar.