24 de setembre 2009

Retorna la competició de XC i DH. L'equip segueix en la seva línia.

Després d'una llarga aturada estiuenca tant els corredors de descens com els de cross-country han reprès la competició. El passat 13 de setembre a Vallnord es disputà la penúltima prova de l'Open d'Espanya de descens. El nostre corredor David Boix, després de superar una lesió en un braç que l'ha tingut inactiu una bona temporada, hi va acudir aconseguint un molt bon 8è lloc en la categoria junior que el manté entre els 10 millors junior nacionals.
Per altra banda diumenge passat es va reprendre també la competició de BTT cross-country amb la penúltima prova de la Copa Catalana de BTT celebrada a Àger. L'equip Bassella-MC Segre-Conor hi va acudir al complet amb els següents resultats: X. Domènech 6è junior, A. Aubet 4t sub21, J. Mª Puigpinós 5è sub23 i O. Berral 18è elit.