22 de juny 2009

Campionat de Catalunya de BTT Port Ainé-Dos bronzes i una plata del Moto Club Segre-

Tant l'equip Bassella-MC Segre-Conor com el Bassella DH Team van participar el cap de setmana passat als Campionats de Catalunya de BTT XC/DH a l'estació d'esquí de Port Ainé. Com sempre els corredors van estar al seu nivell i van aconseguir tres podis: el David Boix 3r junior en DH, l'Anna Herreros 2a fèmina sub23 i Josep Mª Puigpinós 3r sub23 en XC. La cursa de ralli en un circuit duríssim va deparar diversa sort als nostres corredors, el Xavier Domènech va signar una molt bona 6ª posició en junior i l'Óscar Berral la 14ª posició en elit; per contra la mala sort es va centrar en l'Albert Aubet que va haver d'abandonar per una punxada quan estava fent una sensacional remuntada després de començar endarrerit per problemes en la sortida. En quant al descens el Ruben Esteve va quedar en 9ª posició junior i el Pau Boix en 13ª posició cadet.