23 de febrer 2009

Presentació equips BTT Moto Club Segre

Dissabte passat dia 21 es van presentar, en l'incomparable entorn del local social d'Aguilar de Bassella, els equips de BTT del Moto Club Segre per la temporada 2009. L'acte va comptar amb la presència de diverses autoritats i col·laboradors. Prèviament a la corresponent sessió de fotos va tenir lloc un esmorzar amb tots els assistents.

Pel 2009 s'ha apostat fortament per la joventut amb la incorporació de 3 corredors júniors, un en l'equip de ralli i dos en l'equip de descens.

Aquest any l'estructura definitiva és la següent:

*Equip de XC "Bassella-MC Segre-Conor": Oscar Berral en categoria elit, Albert Aubet en categoria sots-21 , J. Mª Puigpinós en categoria sots-23 i Xavier Domènech en categoria junior. Aquest equip, amb el suport tècnic de David Berral i Josep Mª Domènech, participarà en l'Open d'Espanya de BTT, Copa Catalana de BTT i Campionats absoluts de BTT (estatal i autonòmic). Puntualment participaran en alguna prova de l'Open d'Espanya de BTT marató. En aquest equip participaran també en Copa Catalana de BTT els corredors Anna Herreros en categoria fèmines sots-23 i Jordi Argelich en categoria elit.

*Equip de DH "Bassella-MC Segre": el local David Boix i Ruben Esteve, tots dos en categoria junior i importants promeses del descens lleidatà.