23 de març 2011

3r podi de la temporada per BASELLA - MC SEGRE - CONOR.

Més de 30 universitaris d'arreu de les universitats catalanes van prendre la sortida a Sant Gregori dins la primera prova de l'Open Tactic de BTT aquest dissabte 19 de març reunint entre ambdós campionats 200 corredors a la població gironina.
Al llarg d'un circuit de 8 km., molt tècnic, ràpid i exigent, on els corredors havien de completar 4 voltes i les corredores 3 voltes es va demostrar el gran nivell de l'esport català universitari en l'especialitat de BTT i on la victòria va ser per Enric Martorell (Universitat de Lleida), seguit d'Oscar Berral (Universitat Oberta de Catalunya) i en tercer lloc Noel Trillo (Universitat Autònoma de Barcelona).
(FONT: federació catalana de ciclisme).

21 de març 2011

BICI ROBADA.

El passat diumenge, 20 de març, després de disputar-se la 1a prova de l'Open Espanya Btt a Madrid, concretament a casa del campo i on la Mercè va quedar classificada en 9a posició a pocs segons de la 7a i 8a i a menys d'1 minut de la 6a, van robar-li la bici.
CARACTERISITIQUES:
CONOR WRC CARBON RS XTR, talla 15", num ref HJ 2010/11/0317, asiento SELLE ITALIA color blanco, tija y manillar RICHEY SUPERLOGY, pedalier ROTOR AGILIS, horquilla ROCK SHOCK TEAM.

Agraïm a CONOR el suport i l'ajuda que ens ha donat en trobar-li un quadre de la seva talla per continuar la temporada.

18 de març 2011

ÚLTIMS MAILLOTS en venda!!!

Últims maillots de màniga curta al preu de 35 €. Si no us voleu quedar sense maillot de l'equip BASSELLA MC SEGRE CONOR poseu-vos en contacte ràpidament mcsegrebtt@hotmail.es
Últimes talles disponibles: M, L, XL, XXL.

14 de març 2011

BANYOLES. 1a carrera Copa catalana i segon podi de la temporada.

Com ja és tradició la temporada de copa catalana s'iniciava a Banyoles aquest cap de setmana. Tots els components de l'equip es van reunir el dissabte per entrenar el circuit però la pluja mantinguda durant tot el dia feia impossible els entrenaments durant el dissabte i van tenir que esperar-se al diumenge.
A les 10 h es donava el tret de sortida per les primeres categories; fèmines èlits, juniors, m-30, m-40... i a les 12 h els èlits.
Després d'una duríssima carrera degut al fang el nostre pilot Miquel Llaudet va estar en el segon calaix del podi amb la categoria de master 40 disputant-se la primera plaça en l'sprint final!!
També cal destacar la bona actuació de la resta dels pilots tenint en compte les condicions del circuit i on els resultats van ser el següents:

35è ELIT BERRAL,Oscar
11è JUNIOR JOVE,Xavier
32È M-30 PERERA,Joan m.
7è FEMINA ELIT PETIT,Merce
2n M-40 LLAUDET,Miquel

En la classificació final per equips BASELLA -MC SEGRE- CONOR va obtenir una 8a posicó!!! A la pròxima carrera més i millor!!