30 de desembre 2009

Primera activitat de l'equip Bassella-M C Segre-Conor en 2010-Concentració a la Casa Rural Casó Nou de Baronia de Rialb

Un cop hagi finalitzat l'any 2009 la nova temporada de l'equip Bassella-MC Segre-Conor començarà a rutllar. Tot i que els corredors ja estan entrenant de valent, les activitats com a equip no començaran fins el cap de setmana del 30-31 de gener de 2010.

Amb la finalitat d'enfortir encara més el bon ambient dins l'equip, provar a fons les noves màquines i estrenar la roba de competició, ens disposarem a passar un cap de setmana de BTT, tots plegats, gràcies a que la família Tugues-Marsol que ens cedeix l'ús de la Casa Rural "Casó Nou" de La Baronia de Rialb en aquelles dates. No cal dir que tant la casa com l'entorn són un paradís per a la pràctica del nostre esport. Podeu veure més detalls al seu facebook http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=100000561504285 o bé a la seva web http://www:casonou.com/.

També hi ha moltes possibilitats que gaudim del millor guia de BTT de la zona, el Mariano de Balaguer, la qual cosa implica gran nivell en els recorreguts.



De totes formes aquí van un parell d'imatges de la casa i la zona.







16 de desembre 2009

Equip 2010 definitiu. Nou fitxatge Joan Perera

Ahir a la nit es va acabar de completar l'equip de ralli Bassella-MC Segre-Conor. Els contactes mantinguts aquests darrers dies amb el master 30 lleidatà d'Arbeca Joan Perera es van concretar ahir al vespre amb el seu fitxatge per l'equip per la temporada 2010. Per tant l'estructura de l'equip XC 2010 és la següent:
Cadet(Copa Catalana): Joan Regada
Sub21(Copa Catalana): Albert Aubet
Elit (Open Espanya/Copa Catalana): Josep Mª Puigpinós, Òscar Berral
Elit femení (Open espanya/Copa Catalana): Mercè Petit
Màster 30 (Open Espanya/CopaCatalana): Joan Perera
Des d'aquí la directiva vol donar la benvinguda als nous corredors: Joan Regada, Mercè Petit i Joan Perera i als nous col·laboradors Vivers Pelegrí i Enguixats Cusí.

14 de desembre 2009

Perfilant l'equip de 2010

Semblava que dissabte definitivament quedarien configurats els equips de XC i DH per l'any 2010. L'equip de DH sí que va quedar ja definit, tal com estava previst, amb el David Boix, el Ruben Esteve i el Pau Boix. En XC hi ha hagut novetats d'última hora en quant a la composició de l'equip que correrà a l'Open d'Espanya. L'Albert Aubet per poder compatibilitzar estudis i competició ha decidit centrar-se només en córrer la Copa Catalana i carreres properes durant la temporada 2010, tot això dins de l'estructura del Moto Club Segre. Per tant, la seva plaça en l'equip a nivell nacional l'ocuparà un altre pilot. En principi us puc avançar que estem en contactes amb un corredor lleidatà i que en poc temps sabrem si arribem a un acord.

09 de desembre 2009

Novetats 2010

Després del final de les competicions, ha arribat l'hora d'iniciar la temporada 2010. De cara a l'any vinent l'equip seguirà donant guerra en les competicions nacionals i autonòmiques però amb alguns canvis a falta de confirmació "oficial" ja que dissabte, ben entaulats corredors i directius, acabarem de perfilar l'equip. Les novetats segures són que el Xavier Domènech ens deixa per anar a un equip Tarragoní de carretera i que correrà amb nosaltres la lleidatana Mercè Petit que ens reforçarà de cara a les classificacions per equips, a part de la confiança que dipositem en ella per les classificacions individuals. Si voleu seguir la seva trajectòria ho podeu fer a http://mercepetit.blogspot.com/.
També hem incorporat un corredor cadet, el Joan Regada d'Oliana, que prové de la pedrera ja que ha corregut amb nosaltres dos anys en categoria infantil i que disputarà les proves de copa catalana dins de l'estructura del Bassella-MC Segre-Conor.
Per tant l'organigrama de 2010 és el següent:
Director tècnic: David Berral.
Equip sènior: Mercè Petit, Albert Aubet, Óscar Berral, Josep Mª Puigpinós, Joan Regada
Equip Infantil: Marc Azlor
Equip DH: Pau Boix, David Boix, Ruben Esteve.
Per finalitzar desitjar molta sort al Xavier Domènech en aquesta nova etapa que inicia en el ciclisme de carretera.