07 de juliol 2009

Pau Boix 1r classificat infantil maxiavalanche Grandvalira

Diumenge passat el corredor del Bassella DH Team Pau Boix va participar en la maxiavalanche celebrada a Grandvalira. Seguint els passos del seu germà David Boix, en aquests moments lesionat, va quedar en 1ª posició de categoria infantil i en 27ª posició scratx, un resultat excel·lent que augura una molt bona progressió.

gg

06 de juliol 2009

Final Open Espanya BTT-Bérriz

Ahir diumenge es va disputar a Bérriz (País Basc) l’última prova del Super Prestigio Massi Open d’Espanya de BTT. En un circuit tècnic i força enfangat els nostres corredors del Bassella-MC Segre-Conor, tot i estar acostumats a terrenys més secs, es van comportar de forma excel·lent. En sub-21 nou podi de l’Albert Aubet quedant 3r classificat, amb la qual cosa també assoleix el 3r lloc de la general final de la competició en sub-21. En sub-23 el Josep Mª Puigpinós tot i no puntuar per una punxada assoleix la 5ª posició de la general final de l’Open. L’Óscar Berral 26è elit (32è de la general final) i el Xaxier Domènech 13è júnior (20è de la general final) van completar la participació de l’equip en aquesta prova.

Cal destacar que en aquest últim desplaçament de la temporada fora de Catalunya vàrem comptar amb el valuós suport del Pere Serra-Ferreteria de Ponts que ens va prestar la seva furgoneta per a realitzar el viatge. Gràcies.