30 de gener 2009

Una foto dels millors ciclistes lleidatans

Els nostres corredors guardonats acompanyats per ciclistes lleidatans de qualitat.

29 de gener 2009

Cita de Campions


He posat en el títol d'aquesta entrada el titular de la premsa sobre l'acte de reconeixent als esportistes de Lleida ja que crec que resumeix perfectament l'acte d'ahir, ja que era realment una cita de campions. Juntament amb els nostres craks Albert i Josep Mª van assistir tots els "olímpics" lleidatans i altres figures de l'esport de la província tal com podreu observar en el retall del Diari Segre de la foto. També en la foto del retall del diari La Mañana es reflecteix la importància de l'acte. Properament les fotos de l'event.

23 de gener 2009

Albert Aubet i Josep Mª Puigpinós premiats per la seva temporada 2008

Els nostres corredors Albert Aubet i Josep Mª Puigpinós seran premiats pels seus èxits aconseguits durant la temporada de BTT 2008 amb el Bassella-MC Segre-Conor. El proper dimecres dia 28, en l'Acte de reconeixement dels esportistes i entitats de Lleida 2008,‏ organitzat per la representació territorial de l'esport de la Generalitat de Catalunya i presidit per la secretària general Anna Pruna, els corredors rebran un gravat de Benet Rosell en reconeixement dels seus èxits en les competicions de BTT de nivell nacional. Els resultats que els han dut a ser premiats són els següents:

Super Prestigio Massi
A. Aubet: 3r clasificat general júnior
J. Mª Puigpinós: 2n classificat general sots-23

Campionats d’Espanya de BTT
J. Mª Puigpinós: 2n classificat sots-23

Campionats d’Espanya de BTT marató
J. Mª Puigpinós: 2n classificat sots-23

Copa Catalana BTT-Gran Premi Massi
J. Mª Puigpinós: 3r classificat general sots-23

Copa Catalana BTT marató
J. Mª Puigpinós: 1r classificat general sots-23

Campionat de Catalunya BTT marató
J. Mª Puigpinós: campió de Catalunya sots-23

Campionat de Catalunya BTT
Albert Aubet: 3r classificat junior

Enhorabona a tot l'equip.

19 de gener 2009

David Boix ja és corredor de descens del Bassella-MC Segre


Nom: David Boix Ribera

Edat: 16 anys

Lloc de naixement: Bassella

Residència: Ogern (Bassella)

Disciplina: DH

Resultats 2008 (categoria cadet): Campió COPA URBAN DH, 2n classificat Copa Catalana DH, campió provincial de Lleida


En aquesta foto podeu veure en acció al rider de Bassella David Boix, nou corredor del Moto Club Segre, que és el primer corredor que tenim en la disciplina de descens. Atenció al David en les properes temporades en les quals donarà molt que parlar en el món del descens. De moment aquesta temporada vinent el recolzarem per seguir tots els campionats de descens tant estatals com autonòmics, els quals disputarà en categoria junior.

15 de gener 2009

Titan desert 2009



Aquesta que veieu és la portada del nou projecte que estem preparant per a la temporada 2009. Si els espónsors ens acompanyen enviarem a dos corredors del Bassella-MC Segre- Conor al desert. De moment tot està molt verd però no perdem l'esperança.

13 de gener 2009

Xavier Domènech campió júnior de la Copa Catalana de Ciclocross 2008-2009

Tot i no participar en la última prova, la nova incorporació d'aquesta temporada del Bassella-MC Segre-Conor, el Xavier Domènech, s'ha proclamat campió júnior de la Copa Catalana de Ciclocross 2008/09. Felicitats crack!!.
Podeu llegir la notícia ampliada a: http://www.ciclisme.cat/noticia.php?id=1773

Fotos sopar cloenda temporada 2008




A la primera foto la Sra. Núria Ramon, representant territorial a Lleida de la Secretaria General de l'Esport, entregant el reconeixement al Josep. Mª Puigpinós. En la segona foto el senyor Camil Gómez coordinador d'esports de la Diputació de Lleida fa l'entrega a l'Albert Aubet. Per finalitzar foto de família del Bassella-MC Segre-Conor en la qual falten el Xavi Domènech (que estava trecant-se el pit en les curses de ciclocross de la Copa d'Espanya amb la selecció catalana), l'Anna Herreros i l'Oriol Badia. L'altre puntal de l'equip el Josep Mª Pascuet estava fent de "director de sopar" i tampoc hi surt. Un fort agraïment per les fotos per l'amic i fotògraf Agustí Cucurulls.

12 de gener 2009

Sopar de cloenda de la temporada 2008 del Moto Club Segre

Dissabte passat es va celebrar el sopar de cloenda de la temporada 2008 de totes les seccions del Moto Club Segre. Es van entregar diplomes de reconeixement a tots els pilots de motos del club i trofeus als pilots més destacats que han tingut resultats importants a nivell nacional o internacional. Va ser en aquest moment quan els nostres corredors de BTT J. Mª Puigpinós i Albert Aubet van tenir la sorpresa de la nit ja que van ser cridats a recollir els seus trofeus junt amb pilots d'enduro de primer nivell mundial com són el Xavi Galindo i l'Ivan Cervantes (aquest estava ausent). D'aquesta manera el Moto Club Segre reconeix els èxits de la temporada 2008 dels corredors BTT , donant a la secció de BTT la importància que es mereix.

07 de gener 2009

La màquina d'entrenament de l'Albert Aubet


Una altra Conor a la família del Bassella-MC Segre.

Domènech sots-campió de Catalunya de ciclocross en categoria junior

Enhorabona al Xavi Domenech pel seu sots-campionat de Catalunya de ciclocross. Durant la cursa va haber de lluitar a tope ja que va sofrir una avaria en la tija del seient que el va fer retrassar diverses posicions. Després del canvi de bicicleta remuntada i podi. També l'hem de felicitar per la seva convocatòria amb la selecció catalana per les proves de la Copa d'Espanya i Campionat d'Espanya de Ciclocross. En primícia unes fotos (cortesia de Bicicat.com) del "nen" de l'equip amb el maillot clàssic del Moto Club Segre, a l'espera de la nova equipació d'aquesta temporada 2009 que s'està preparant als tallers de Best a Igualada.

05 de gener 2009

Bon any i podi nou

La temporada esportiva ha començat aquest 2009 bastant abans que l'any passat. El motiu: el Xavier Domènech ja corre el campionat de ciclocross amb llicència del Moto Club Segre des de l'1 de gener. Diumenge passat debut amb la nostra samarreta i primer podi de l'any pel Bassella-MC Segre-Conor, en categoria junior, al Campionat de Catalunya de Ciclocross disputat a Manresa.


Més endavant hi haurà crònica de la cursa i alguna foto.